BIBIMBAP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 482 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bibimbap. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 22:30 Lekkere Bimbimbap. Vlotte bezorging. Top.
26 mei 2024 om 20:07 Bijna 40 euro betaald voor 2 bibimbap, om vervolgens 2 totaal verkeerd gemaakte bakken te ontvangen. Wat mijn vriendin had besteld zat deels in mijn bowl en andersom. Verder was de zeewier bedorven en de rijst keihard. Wij bestellen nooit meer hier.
19 apr 2024 om 19:44 Het was erg lekker, het stormde verschikkelijk hier en de arme bezorger had het behoorlijk zwaar, de arme jongen. Zeker voor herhaling vatbaar.
18 apr 2024 om 19:33 Bezorging ging snel. Mandu was gemiddeld, rest lekker. Kimchi portie kan veel beter though :)
16 apr 2024 om 11:39 Delicious food, delivery time exactly as advertised.
29 mrt 2024 om 23:54 Dat taaie is een leuke ervaring. Smaakt goed. Mooi verpakt. Top!
11 mrt 2024 om 22:55 Super! Tweede keer besteld, wij zijn fan!
8 mrt 2024 om 19:47 Eet en bestel hier regelmatig, ik bestel zelf altijd bibimbap en het is altijd vers en lekker. De bezorgtijden zijn afhankelijk van de drukte, soms gaat het heel snel en soms moet je best lang wachten. Het eten is wel het wachten waard.
7 mrt 2024 om 22:30 De kwaliteit van het eten was goed, het was alleen zo goed als koud toen het bezorgd werd.
4 mrt 2024 om 14:09 The food was delicious. The vegetables were fresh, the rice newly cooked, the beef bulgogi was very good.
16 feb 2024 om 22:56 We had a scheduled order and it came just 10 mins off the time. Food was great; only they charge statiegeld even for cans without the statiegeld symbol.
8 feb 2024 om 20:53 Very nice and good food, only took a bit long and it was a bit cold